Kijk, een positief geluid

Home / Algemeen / Kijk, een positief geluid

In deze rare tijd met het corona virus komen allerlei mooie maar ook minder prettige eigenschappen van de mens boven drijven. De solidariteit, die getoond wordt is een prachtig voorbeeld van een mooie eigenschap. Echter complottheorieën of een negatieve kijk op de werkelijkheid is een mindere prettige eigenschap die zich toont.

In deze tijd is het belangrijk om naar mogelijkheden en kansen te kijken. Kansen zijn net als bussen, ze komen altijd voorbij J.  Ik wil jullie daarom niet het volgende onthouden.

Sinds 12 maanden begeleid ik een klant in een re-integratie traject. Nadat de corona maatregelen en de effecten ervan tot haar doordrongen, had dit een negatief effect op haar gemoedstoestand. Dit heeft zij gelukkig kunnen ombuigen en heeft zij, zoals zij het zelf mooi zegt, haar stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op haar ‘’droombaan’’ van communicatiemedewerker bij een opleidingsinstituut. Daarna is het snel gegaan en is de sollicitatieprocedure binnen 3 weken afgerond en is zij recent gestart met haar nieuwe baan.

Dit positieve geluid wilde ik jullie niet onthouden. Zelfs in deze tijd, is heel veel mogelijk. Het is goed om daar af en toe bij stil te staan en weer te ervaren dat wij mooi en relevant werk doen.